De Stichting Vrienden Rechtswinkel Amsterdam (hierna: SVRA) is een organisatie die tot doel heeft de Stichting Rechtswinkel Amsterdam te ondersteunen in al haar facetten.

Het bestuur van de SVRA is voornemens zoveel mogelijk oud-rechtswinkeliers te lokaliseren en deze vervolgens middels de jaarlijkse reünistenborrel en nieuwsbrief op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rondom de Rechtswinkel. Op deze manier willen wij het actieve netwerk in stand houden en vergroten. Oud-rechtswinkeliers zullen in alle waarschijnlijkheid niet alleen veel voor elkaar, maar ook voor de Rechtswinkel kunnen betekenen.

Graag willen wij als SVRA samen met al onze alumni als vangnet voor de Rechtswinkel fungeren. Zo kunnen we met ons netwerk de continuïteit, stabiliteit en professionaliteit van de Rechtswinkel waarborgen.

Bent u oud-rechtswinkelier, spreekt het SVRA-netwerk u aan en wilt u graag op de hoogte worden gehouden? Stuur dan een e-mail naar info@svrechtswinkelamsterdam.nl. U kunt ook een kijkje nemen op onze LinkedIn-pagina of Facebook-pagina! Indien u liever een eenmalige donatie doet, kunt u deze overmaken naar NL37 INGB 0009 4816 86 t.a.v. Stichting Vrienden van de Rechtswinkel Amsterdam.